Sobre nosaltres

QUEVIURES SERRA ROCA SL, té com a activitat principal la distribució al major de productes per a hostaleria i alimentació a la Catalunya central.

Des que vam començar la nostra aventura empresarial a inicis dels anys seixanta, QUEVIURES SERRA ROCA SL ha tingut i té com a objectiu principal, donar un servei ràpid i de qualitat a tots els nostres clients. És per això que ha esdevingut un referent en aquest sector tant per la professionalitat dels nostres treballadors com per la qualitat dels nostres productes i l'eficàcia en el servei i distribució.

El gran ventall de productes que els oferim, tota la gamma de congelats, línia de fred i línia de sec, ens converteix en una distribuïdora perfecte per a donar servei a bars, restaurants, forns de pa, quioscos, botigues, supermercats,... estem segurs que els nostres productes satisfaran als seus clients més exigents.

QUEVIURES SERRA ROCA SL compta amb el recolzament de les principals marques de masses congelades i de productes per l’hostaleria de reconegut prestigi com ara: Frida, Fripan, Nestlé, Abadal, Martin Códax,  Manisero... el què aporta una garantia al client sobre la qualitat dels nostres productes i la nostra feina.

Tenim el compromís de millorar cada dia, de buscar aquells productes que necessiten, que facin que el seu negoci pugui créixer, que els permetin treballar més fàcilment i millor.
QUEVIURES SERRA ROCA SL consta d’un equip humà d’unes 30 persones, amb una flota de vehicles especialitzats i comercials àmplia i d’unes instal·lacions amb cambres frigorífiques d’un volum aproximat de 2000 m3 i d’un magatzem per a la resta de productes d’uns 1300m2.